Amenajari interioare

montare parchet, montare faianta, monatare gresie si alte amenajari la un pret bun

Poze amenajari interioare, amenajari dormitoare,

amenajari gradini, amenajari bai

Pentru intrebari si oferte sunati la numarul: 0723.513.743

Tencuiala decorativa

Tencuiala decorativa este un produs pe baza de rasini acrilice, pigmenti, aditivi si apa. Se aplica la exterior asigurand grosimi de 0.8 mm- 2,5 mm.

Se utilizeaza la protectia si decorarea cladirilor la exterior. Prezinta rezistenta deosebita la intemperii (ploaie, vant, radiatii UV). Suprafata are aspect structurat.

Tencuielile decorative Baumit se utilizeaza la tencuirea peretilor interiori sau exteriori si a soclurilor, pe tencuieli minerale, mase de spaclu, beton. Baumit ofera o gama larga de tencuieli decorative:
Tencuiala decorativa pentru interior (Baumit ReibPutz) este o tencuiala in strat subtire gata preparata pe baza de rasini sintetice, in structura periata, pentru interior, aplicabila manual sau mecanizat, care are in compozitie lianti de rasina sintetica, ingrediente minerale, pigmenti, adaosuri, apa. Se foloseste ca tencuiala decorativa pentru interior aplicabila pe tencuieli minerale, mase de spaclu si beton, fiind rezistenta la apa si permeabila la vapori de apa.
Tencuiala fina (Baumit FeinPutz) este un mortar uscat, colorat natural, cu difuzie ridicata la vapori, pentru executarea manuala a tencuielilor interioare. Are in compozitie var pentru constructii, nisipuri de tencuiala, adaosuri, si se foloseste la interioare ca tencuiala fina aplicata peste tencuieli brute minerale.
Tencuiala fina de exterior (Baumit FeinPutz Aussen) este un mortar uscat, colorat natural, cu difuzie ridicata a vaporilor, pentru executarea manuala a tencuielilor la exterior sau interior. Are in compozitie var pentru constructii , ciment alb, nisipuri de tencuiala, adaosuri si se utilizeaza la interior si exterior, peste tencuieli brute minerale.
Tencuiala Granopor (Baumit GranoporPutz) este o tencuiala in strat subtire gata preparata pe baza de rasini sintetice, in structura striata sau periata si are in compozitie lianti de rasina sintetica, ingrediente minerale, pigmenti, adaosuri, apa. Se utilizeaza ca tencuiala rezistenta la apa si permeabila la vapori de apa, pentru interior si exterior, indeosebi pentru aplicarea pe sistemele de izolatie termica.
Tencuiala mozaic (Baumit MosaikPutz) are in compozitie liant acrilic pur, nisipuri de cuart, adaosuri, apa si se foloseste ca tencuiala cu agregate colorate, rezistenta la apa, pentru interior si exterior, in special pentru socluri.
Tencuiala mozaic fina (Baumit MosaikPutz Fein) are in compozitie liant acrilic pur, nisipuri de cuart, adaosuri, apa si se foloseste ca tencuiala cu agregate colorate, rezistenta la apa, pentru interior si exterior, in special pentru socluri.
Tencuiala superioara – praf de piatra (Baumit EdelPutz) este un mortar uscat, rezistent la intemperii, hidrofobat, permeabil la vapori de apa, prelucrabil manual sau mecanizat, ca tencuiala driscuita, periata, zgariata sau strop. Are in compozitie var stins, ciment alb, nisipuri de marmura, pigmenti de vopsea, adaosuri, si se foloseste ca tencuiala permeabila la vaporii de apa, pentru interior si exterior.
Tencuiala universala alba (Baumit UniPutz Weiss) este un mortar uscat alb, gata preparat, cu absorbtie redusa de apa pentru aplicare manuala la interior si exterior si are in compozitie var hidratat, ciment alb, nisipuri de marmura, adaosuri. Se utilizeaza ca tencuiala alba de finisare aplicabila pe orice tencuiala de baza la interior si exterior.
Tencuiala Silicon (Baumit SilikonPutz), Tencuiala Silicat (Baumit SilikatPutz). Tencuielile Silicon si Silicat sunt tencuieli decorative in strat subtire gata preparate, utilizate ca tencuieli rezistente la apa si permeabile la vapori de apa pentru interior si exterior, indeosebi pentru protectia monumentelor, pentru renovarea si restaurarea caselor vechi si ca strat finit pentru sistemele de izolatie termica.

Ne puteti gasi la 0723.513.743
Pentru oferta click aici.