Amenajari interioare

montare parchet, montare faianta, monatare gresie si alte amenajari la un pret bun

Poze amenajari interioare, amenajari dormitoare,

amenajari gradini, amenajari bai

Pentru intrebari si oferte sunati la numarul: 0723.513.743
Gipsul este un material de constructie natural, de mare valoare. Placile de gipscarton regleaza climatul interior si contribuie astfel esential la confortul locatarilor unei locuinte dotate cu pereti despartitori sau placaje din gipscarton.
Peretii despartitori din placi gips-carton poseda de asemenea si excelente proprietati de izolare termica si fonica deoarece in structura lor este inclus un material izolator. Suprafata peretilor se acomodeaza pe deplin cu temperatura din camera devenind astfel foarte confortabili imediat dupa incalzire.
Peretii despartitori executati cu structura metalica si placi de gipscarton sunt pereti interiori despartitori neportanti, care se pot realiza si ca pereti simpli sau dubli. Proprietatile statice si fizico-constructive ale acestui tip de pereti pentru locuinte rezulta din interactiunea care are loc intre structura de sustinere realizata din profile metalice, placarea facuta cu placi de gipscarton si stratul de material izolator introdus in spatiul liber dintre fetele peretelui ( vata minerala de 50mm sau 100 mm)
Peretii din gipscarton pe structura pot suporta diferite incarcari cu obiecte. Astfel cu numai doua dibluri universale sau strapunse se poate agata de perete un dulapior de bucatarie cu o greutate totala de cca. 50 kg. Pentru incarcari mai mari exista suporti speciali.
Tavanele executate pe structura metalica CD 60/UD 30 si accesorii specifice, se realizeaza suspendat, prin placare cu placi gips-carton rezultand o suprafata lisa.

Sistemele constructive uscate prezinta numai avantaje pentru dvs. astfel:
• Peretii din placi gips-carton pe structura metalica sunt mai ieftini decat peretii realizati prin procedeul de constructie umed de pina acum.
• Prin montarea uscata a acestora nu rezulta umezeala inutila.
• Montarea peretilor pe structura metalica este nu numai curata, ci si mai rapida cu 50% fata de sistemul umed.
• Pe langa acest castig de timp se mai obtine in plus reducerea timpului de finisare si curatenie.
• Greutatea. Avand o capacitate de izolare termica si fonica mai buna decat peretii masivi, un m2 de perete cantareste numai 25 pana la 5Okg/m2 iar un perete masiv peste 200kg/m2.
• Suprafata peretelui nu mai necesita alta prelucrare ulterioara; dupa montare putand fi direct tapetata sau zugravita.
• Datorita marii capacitati de absorbtie, peretii regleaza climatul interior.
• Siguranta in exploatare a sistemelor gips-carton se bazeaza pe norme profesionale indelung verificate.

Ne puteti gasi la 0723.513.743
Pentru oferta click aici.